Volkswagen a fabricat ultimul model de e-Golf pe 23.12.2020 la Transparent Factory din Dresda. Ce urmeaza ???

Ultimul model de e-Golf, un Uranogrey specific brandului. VW inchide inca o pagina de istorie, cu un model ce a reprezentat un adevarat pionier si in acelasi timp un model de tranzitie catre modele pur electrice ale producatorului german.

final de productie dresda trasnparent factory e-golf

e-Golf a fost pus in productie in 2014, asamblarea facandu-se direct la sursa – in Wolfsburg pana in vara 2020. Incepand insa cu 2017, e-Golf a fost fabricat si in bijuteria Transparent Factory din Dresda, alaturi de Phaeton si Bentley Flying Spur, insumand un total de 145561 unitati produse – 50401 dintre ele fiind produse la Dresda.

Ce urmeaza ???

Este doar o chestiune de timp pana cand ID.3 incepe sa isi intre in drepturi, astfel ca Transparent Factory Dresda trebuie sa isi seteze procesele pentru a putea produce acest model si mai mult decat atat, sa fie capabila sa produca modele pe baza platformei MEB – Modular Electric Drive Kit. Inca din vara au fost optimizate foarte multe procese de productie – inclusiv cel de imbinare a caroseriei cu „sasiul” – iar acum urmeaza punerea la punct a pasilor pentru montarea acoperisului panoramic si echipamentele auxiliare de manipulare si montaj pentru toate elementele de interior. Astfel ca uzina din Dresda isi propune inceperea productiei de ID.3 pentru final de ianuarie 2021 si de asemenea va reprezenta o baza excelenta de test pentru conceptul Production 4.0.

vw id.3 dresda transparent factory

ID.3 a fost lansat oficial in septembrie 2020 si pana acum au fost produse aproximativ 28.000 de modele. In prezent modelul este produs doar de uzina din Zwickau – Saxonia, iar diverse componente sunt aduse de la locatiile din Brunswick, Kassel, Salzgitter si Wolfsburg.

Producatorul german a dezvoltat si doua sisteme de incarcare – ID. Charger Wallbox – si – DC Wallbox

via vw media

Total Page Visits: 1451 - Today Page Visits: 1
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *