Dacia a publicat preturile pentru modelul 100% electric – Spring

Dacia a publicat noi informatii despre modelul Spring, preturi si start pe online pentru precomenzi.

dacia spring preturi variante

Din 20 martie precomenzi online

Din 20 martie se pot plasa online precomenzi pentru modelul electric Spring destinat pietei de retail, livrarile urmand a fi programate pentru luna septembrie 2021. Intr-o prima faza se va putea pre-comanda doar varianta Confort Plus pe linia de retail – la un pret de 18.100 euro (TVA inclus). Disponibilitatea pentru comenzi/precomenzi pe nivelul de echipare Confort – 16.800 euro (TVA inclus) va urma in perioada imediat urmatoare.

Dacia Spring, conform informatiilor producatorului, va fi disponibila in varianta de retail – cu cele doua nivele de echipare Comfort si Comfort Plus, varianta Bussines disponibila si ea din acest an si varianta Cargo (fara bancheta spate – portbagaj de pana la 1100 L – 325 kg sarcina utila) disponibila din 2022.

Citeste despre – > Strategia Renault pentru modelul Twingo

Din punct de vedere tehnic, Spring beneficiaza de un motor electric ce furnizeaza o putere de 33 kw – 45 CP. Transmisia este cu o treapta, totul fiind cuplat la un acumulator cu o capacitate de 26.8 kwh. Autonomia declarata de producator, atinge valoare de 230 km in ciclu WLTP standard si 305 km in ciclul WLTP City.

Garantia este de 3 ani sau 100.000 km vehicul, iar pentru baterie producatorul ofera 8 ani sau 120.000 km.

Dacia Spring va fi disponibila si prin intermediul programului RABLA, livrarile fiind programate incepand cu luna septembrie 2021.

via renault media

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *