Compania Te-Rox Pascani a fost cumparata de Grupul Suedez Holmbergs Safety Systems

Una dintre cele mai importante companii din domeniul sistemelor de fixare si a scaunelor auto pentru copii, a decis relocarea unei parti din productia din Ungaria si Lituania in Romania. Tara noastra devine astfel hub-ul central de productie al grupului Holmbergs Safety Systems.

doina cepalis te rox prod holmbergs group
Doina Cepalis

Te-Rox Prod

Te-Rox Prod cu sediul in Pascani un important producator de huse, sisteme de fixare si siguranta si scaune auto pentru copii, a fost cumparata la sfarsitul anului trecut de Grupul suedez Holmbergs Safety Systems.

Compania din Romania – Te-Rox Prod, prin unitatile de productie de la Pascani, Roman si Ruginoasa, devine un important hub al noului proprietar, produsele fabricate aici urmand sa ajunga pe pietele din Europa, SUA si Asia.

Citeste … Schimbare in top management pentru Toyota Motor Europe

Vechiul actionar Doina Cepalis, isi va continua activitatea in cadrul noii organizatii, avand rolul de administrator pe locatiile din Romania ale grupului suedez.

„Sunt foarte fericita ca fac parte din echipa si familia Holmbergs. Sunt sigura ca expertiza lor pe piata, impreuna cu valorile si principiile pe care le detin, vor ajuta Te-Rox sa devină un partener mai puternic pentru clientii nostri actuali si o platforma de pe care sa putem creste si evolua. Sunt sigur ca Te-Rox va fi o companie de productie stabila si punctul de expansiune care ii va ajuta pe noii nostri colegi sa obtina noi clienti si noi oportunitati de afaceri. ”

Doina Cepalis, Managing Director, Te-Rox

Grupul suedez Holmbergs a fost infiintat in urma cu 80 de ani la Halmstad in SV-ul Suediei si este sustinut acum de Fondul de Investitii FSN Capital din Norvegia.

via hombergsgroup, foto facebook

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *