Vizita reprezentanti ai guvernului la Ford Craiova si Dacia Mioveni

Joi 07.05.2020 – reprezentanti ai guvernului Romaniei in frunte cu Ludovic Orban au vizitat principalele uzine producatoare de autovehicule rutiere de la noi din tara – Ford Craiova si Dacia Mioveni.

In contextul in care cei doi producatori au reluat productia incepand cu 4 mai (parte din personalul din Uzina Mecanica, Sasiuri si Presaj au inceput inca din 21 aprilie pe baza de voluntariat) dupa o perioada de somaj tehnic de aproximativ o luna si jumatate, reprezentii executivului din Romania mizeaza pe promisiuni si masuri de sustinere, astfel incat activitatea sa revina la normal in acest sector. Industria auto reprezinta aproximativ 10% din PIB si 14% din exporturile Romaniei.

Activitatea din uzinele romanesti se bazeaza pe reguli clare de distantare sociala, de folosire a elementelor de iginea personala, monitorizare temperatura corporala si stare generala a angajatului.

Seful guvernului a indemnat – prin declaratiile post vizite – atat institutiile statului cat si pe romani, ca pot lua in considerare produsele facute in Romania, competitivitatea acestora fiind ridicata.

via adevarul

Total Page Visits: 1494 - Today Page Visits: 1
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *