Suzuki sarbatoreste anul acesta 100 de ani de existenta.

Brandul a fost lansat pentru prima data in 1920 de Michio Suzuki, denumit pe atunci Suzuki Loom Manufacturing Company.

Din 15 martie 1920 compania a suferit diverse transformari si a acoperit business-uri diverse – productie atv, motociclete, automobile si de asemenea furnizor pentru diverse motorizari.

In 1954 compania isi schimba numele inn Suzuki Motor Co. Ltd si lanseaza Suzulight, primul minivehicul fabricat in serie.

In 1990 in perioada globalizarii, numele companiei se schimba in Suzuki Motor Corporation si urmeaza o perioada interesanta de dezvoltare. In acest an a fost inaugurata si fabrica din Ungaria, prima fabrica a producatorului pe batranul continent.

„Toti membrii Suzuki Motor Corporation simt acest eveniment ca unul deosebit de important pentru a readuce filozofia Suzuki in atentia clientilor si a incerca ca produsele noastre sa ajunga peste tot in lume.” – Director si Presedinte, Toshihiro Suzuki.

In prezent produsele Suzuki sunt cunoscute peste tot in lume si se bucura de o foarte mare apreciere in randul fanilor atat pentru utilitatea / functionalitatea pe gama de produs cat si ca brand in sine.

Etapele in dezvoltarea brandului din 1920:

via media.suzuki.co.uk

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *