Magna eBeam – tehnologia care transforma autoutilitarele in vehicule hibrid sau electrice

Magna International investeste masiv in solutii de electrificare si propune o solutie inteligenta, practica, catre un potential viitor cu emisii zero si accesibil tuturor.

magna ebeam technology

New eBeam Technology

Tehnologia eBeam de la Magna este conceputa special pentru tranzitia cat mai simpla a vehiculelor comerciale, catre un sistem de propulsie hibrid sau complet electric. eBeam se monteaza ca o simpla punte motoare fara modificari mecanice importante sau costisitoare, ci doar implementare de electronica.

„Este un efort indraznet sa electrificam camionete, ai caror proprietari solicita capacitati de remorcare si transport cu care sunt obisnuiti in prezent si am realizat-o cu tehnologia noastra eBeam”, a declarat Tom Rucker, presedinte, Magna Powertrain.

Citeste si – > Update Over the Air de la Volkswagen pentru ID.3 si ID.4 – > ID.Software2.1

Cu domenii de putere cuprinse intre 120 kW si 250 kW, producatorii auto pot alege trei variante din familia eBeam de la Magna:

  • motor unic, o singura treapta de viteza
  • motor unic, cu doua trepte
  • doua motoare, o singura treapta, inclusiv torque vectoring

Pentru a sprijini tractiunea integrala electrica, Magna ofera, de asemenea, mai multe solutii complete de propulsie care incorporeaza un sistem de tractiune electrica pe puntea fata a camionului, inclusiv software avansat si comenzi pentru o integrare perfecta.

Magna

Magna International Inc. este o companie canadiana de prestatie in tehnologie de mobilitate pentru producatorii de automobile. In prezent, Magna investeste foarte mult in AI si rulaj autonom de nivelul 5.

magan international seating

Compania are sediul central in Aurora, Ontario, iar directorul executiv al acesteia este Swamy Kotagiri. Are 158.000 de angajati in 342 de unitati de producție si 91 de centre de dezvoltare, inginerie si vanzare a produselor din 27 de tari.

via magna international

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *