Das Goldene Lenkrad 2020 – Opel Corsa-e castiga premiul Golden Steering Wheel 2020 la clasa mica

Cu alte premii in palmares – Best Buy Car of the Europe 2020 si Company Car of the Year 2019 – Opel prin Corsa-e se impune si in – Das Goldene Lenkrad 2020 la categoria clasei mici in fata unor finalisti ca i20 si VW e-up.

Opel-Corsa-e-Michelin-Michael-Lohscheller-das golden lenkrad
Michael Lohscheller – CEO Opel

Concursul Golden Steering Wheel este organizat in fiecare an de revistele germane Auto Bild si Bild am Sonntag si sunt selectate modele pe categorii in urma votului cititorilor. In final modelele votate sunt analizate de 18 experti in domeniu si testate pe circutiul DEKRA Lausitzring conform unor proceduri admise de cele 2 publicatii mai sus amintite.

Pe langa categoriile referitor la clase (anul acesta au fost propuse 63 de modele – iar in urma votului cititorilor au ramas in competitie 24 de finalisti), competitia ofera premii si pentru – Cea mai buna masina sub 25000 euro – Cea mai buna masina sub 35000 euro – Cea mai frumoasa masina a anului si Inovatia anului.

Revenind la Corsa-e….

Modelul reprezinta unul din pasii promisi de noua conducere Opel in electrificarea modelelor, asa cum spune si CEO Opel Michael Lohscheller – „Opel is electric and our new Corsa-e is the best proof”.

Cateva date tehnice despre modelul electric din Russelheim

Motorizarea pentru Corsa-e ofera 100kw si un cuplu de 260 Nm disponibil aproape oricand :). Bateria este de 50 kwh constructorul promite un range de pana la 337 km in standard WLTP, iar din punct de vedere incarcare se poate ajunge la 80% in 30 de minute daca se foloseste un incarcator de 100 kw DC.

Acest premiu reprezinta al 18 lea trofeu Golden Steering Wheel pentru un model Opel, primul fiind in anul 1978 cu Opel Senator A.

via media Opel

Total Page Visits: 634 - Today Page Visits: 1
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *