BMW Driving Simulation Center in FIZ.

Grupul BMW, anunta ca a inceput constructia pentru un nou Simulator , in cadrul FIZ (Forschungs – und Innovationszentrum – Research and Innovation Centre). Proiectul a demarat la mijlocul lunii august si va avea capacitati de testare si in medii virtuale pentru toate sistemele grupului si anume pentru sistemele de asistare, cele interactive si de control.

Foarte importante sunt cele doua componente ale centrului, sistemele de simulare High-dynamic si High-fidelity, care creeaza premize cat mai apropiate de o rulare in lumea reala. Simulatorul dinamic, poate genera forte longitudinale si transversale care pot ridica accelaratiile pana la aproximativ 1g, evitand in felul acesta manevrele la limita. Simulatorul de inalta fidelitate, randeaza o lume cu toate caracteristicile celei reale din punct de vedere al rularii in orice fel de conditii, simuland in felul acesta franari, accelerari, rulare in viraje si nu numai.

Sistemul/sistemele care va/vor fi testat(e), se va/vor monta intr-o capsula cu multe grade de libertate care va fi actionata electrohidraulic. De asemenea lumea/situatiile vor fi proiectate in fata acestei capsule intocmai pentru ca simularea sa fie cat mai aproape de realitate. Sinconizarea miscarilor capsulei in concordanta cu imaginile proiectate si situatiile expuse, vor crea un mediu ideal pentru a analiza si a seta viitoarele sisteme de rulare.

FIZ Center se afla Milbertshofen-Am Hart, un district din nordul Munich-ului.

 

 

 

 

 

Via BmwGroup.

Total Page Visits: 2054 - Today Page Visits: 2
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *