Renault Koleos se pregateste de un 2021 in forta si primeste un mic upgrade pe final de an

Pe toate versiunile sunt introduse acum lumini LED. Acestea pe langa faptul ca ofera o performanta de iluminare cu 25% mai buna decat tehnologia cu halogen, reduc in acelasi timp consumul de energie cu 10%. De asemenea LED si pe spate, acestea incorporeaza indicatoare de directie dinamice de la nivelul de echipare Intens.

In privinta culorilor la exterior si a materialelor pentru finisaje, Koleos beneficiaza de o noua culoare – Highland Grey – si un interior nou din piele. Disponibil de la nivelul de echipare Intens, noua tapiterie din piele Riviera Camel vine, de asemenea, si cu insertii din lemn maro pe panourile usilor si a plansei de bord.

Doar pe variantele cu tractiune integrala, Renault a introdus Hill Descent Control ca optiune pentru Koleos. Disponibil pe motorul diesel Blue dCi 190 4×4 X-Tronic, acest sistem functionează intre 5 si 30 km/h si limitează viteza de coborare fara a utiliza pedala de frana.

Cu acest mic upgrade Renault Koleos isi simplifica si oferta, fiind disponibile trei posibilitati de echipare, Intens de la 41.600 €, Initiale Paris de la 44.400 € si Initiale Paris Blue cu pret ce pleaca de la 48.700 €. Nou introdus, motorul pe benzina TCe 160 combinat cu cutia de viteze EDC cu 7 trepte, ofera performante si o alternativa eficienta la diesel, in contextul in care emisiile sunt de doar 153g de CO2 / km. Toate motoarele Koleos (TCe 160 EDC FAP si Blue dCi 190 4×4 X-Tronic) sunt conforme cu standardul Euro6 DFull.

via Renault Media

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *