MSP Sports Capital cumpara 33% din actiunile Mclaren Racing

MSP Sports Capital un grup de investitii din Statele Unite cumpara 33% din actiunile McLaren Racing.

mclaren tech center woking

McLaren Racing reprezinta divizia de competitie sport a producatorului britanic si face parte din grupul de companii McLaren Group.

Zvonurile pentru o astfel de intentie sunt de ceva vreme, dar tocmai spre sfarsit de an au inceput sa se concretizeze. Pentru inceput MSP Sport Capital va cumpara 15% din actiuni pentru o valoare de 185 de milioane de lire sterline, pachetul urmand sa creasca pana la 33% estimat pentru final de 2022.

„Aceasta noua investitie ne sprijina si mai mult in planul de a readuce McLaren in lupta pentru victorii de curse si campionate in Formula 1 si IndyCar si ne va consolida impulsul pozitiv pe masura ce continuam sa ne concentram pe misiunea noastra de a reveni pe varful podiumului.” – Zak Brown, CEO, McLaren Racing.

„Suntem incantati de oportunitatea de a-l sustine pe Zak Brown si echipa sa de conducere si de a ajuta la dezvoltarea marcii McLaren Racing. Ne-am angajat sa asistam echipa in realizarea obiectivului sau de a reveni in partea din fata a grilei. ” – Jeff Moorad – MSP.

via mclaren.com

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *