Ford promite pana la 1000 km autonomie si 190 de CP cu noul KUGA Full Hybrid

Noul SUV Ford Kuga combina mersul pur electric, electric – motor conventional sau doar motor conventional totul adaptandu-se automat functie de resurse si de solicitarile utilizatorului.

ford kuga suv full hybrid fhev

Powertrain-ul este format dintr-un 2.5L benzina Atkinson ajutat de un motor electric alimentat de o baterie de doar 1.1 kwh. Motorizarea hybrid disponibila pe noul Kuga, este pentru prima data cuplata la noua transmisie Ford – Intelligent All-Wheel Drive – capabila sa transmita pana 100% cuplu catre rotile cu aderenta. Pentru un feeling crescut, Ford a introdus si efectul de „Simulated Gear Shift Function”, ajusteaza turatia motorului proportional cu viteza vehiculului tocmai pentru a elimina efectul „rubber band” specific unei trasmisii CVT.

Ford introduce in oferta acest nou model pentru a oferi o alternativa corecta la diesel, autonomie de pana la 1000 km si asistenta electrica la necesitatea de cuplu, totul cu emisii mai putine, 125g/km CO2 si un consum declarat WLTP mai mult decat decent 5.4 l/100km.

via ford media

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *