Restilizare Fiat Tipo. Tipo Cross.

Noul Fiat Tipo a fost actualizat cu un design reimprospatat, noi tehnologii precum si o noua oferta pe parte de motorizare.

new fiat tipo life

A fost lansat inca din 2016 in 3 variante de caroserie – berlina, 5 usi si Station Wagon, iar acum odata cu acest refresh se adauga si noul Tipo Cross. De la lansare, Tipo a reprezentat pentru Fiat peste 70% din volume pe pietele din afara Italiei, cu un total impresionant de 670.000 de unitati vandute.

Tipo are acum un aspect mai modern, dinamic si elegant, cu faruri noi LED, bare de protectie restilizate si o grila frontala reproiectata pe care apare noul logo Fiat. Tipo este de asemenea, primul Fiat care a preluat aceasta sigla wordmark, dupa lansarea recenta a noului 500.

La interior, habitaclul este si el revizuit, cu un cluster digital și display central TFT de 7 inci capabil de Apple Car Play și Android Auto. Un volan mai ergonomic ofera, de asemenea, o vizibilitate mai buna asupra noului instrumentar de bord, in timp ce comenzile de aer conditionat au fost actualizate cu noi insertii cromate si negre.

new fiat tipo interior

Tipo Cross este noul venit in cadrul familiei Tipo. Cu o garda la sol usor mai ridicata – Tipo Cross este cu aproape 7 cm mai inalt decat Tipo – bandouri montate pe praguri si pe pasajele rotilor, ii confera un aspect per ansamblu solid chiar muscular.

La capitolul motorizare se poate opta pentru 1.0 benzina in 3 cilindri si 100CP, 1.3 Multijet diesel 95CP.  Pentru 1.6 Multijet puterea a crescut de la 120 CP la 130 CP, iar pentru transmisii se poate alege doar manuala. 

Via FCA Media

Total Page Visits: 991 - Today Page Visits: 1
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *