Update Over the Air – OTA – pentru XC40 Recharge de la Volvo

Volvo lanseaza pentru prima data un update disponibil pentru download – OTA – Over the air. Acesta este disponibil pentru XC40 Recharge, prima masina pur electrica disponibila in oferta suedezilor.

update over the air ota volvo xc40 recharge

XC40 Recharge Update – Over the Air

O experienta asemenea unui update pentru telefon sau pentru oricare alt gadget folosit, acum iti poti upgrada masina la ultima varianta de software printr-un simplu ok. Disponibilitatea OTA – scuteste utilizatorul de un drum pana la service pentru astfel de operatiuni si evident beneficiaza de cele mai noi imbunatatiri intr-un timp cat mai scurt.

Functiile incluse in aceasta ultima actualizare sunt un nou software de baza pentru principalele sisteme electronice ale masinii, o crestere a vitezei de incarcare si o autonomie imbunatatita. Exista, de asemenea, actualizari ale sistemului de operare Android Automotive care sustine printre altele si sistemul de infotainment al masinii, precum si o remediere importanta a unui bug de propulsie ce tine de siguranta.

citeste si …. despre colaborarea Vw si Microsoft

Nu in ultimul rand, pachetul software include, de asemenea, actualizari la o varietate de elemente, cum ar fi conectivitatea Bluetooth, temporizatoarele climatice, manualul de utilizare digital al masinii si camera de 360 ​​de grade.

Actualizarea este disponibila gratis pentru XC40 Recharge.

via volvo media

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *