Cum a fost Muzeul Mercedes Benz din Stuttgart afectat de pandemie in 2020

Pentru Muzeul Mercedes Benz din Stuttgart, anul 2020 a fost unul provocator cu o scadere impresionata a vizitatorilor, multe din activitati de tip open-air sau concerte fiind anulate.

mercedes benz museum stuttgart

Pozitionat chiar la intrarea principala a fabricii Daimler din Stuttgart, muzeul a fost dat in folosinta in forma actuala in anul 2006 si iti ofera pe o suprafata de 16500 mp, posibilitatea de viziona nu mai putin de 160 de vehicule ale producatorului german.

Pentru anul 2020, per total numarul vizitatorilor a scazut cu ~ 71% comparativ cu anul 2019, in contextul in care de la inceputul lui 2020 pana la primul lockdown in 14 martie 2020, cresterea a fost remarcabila fata de 2019 cu ~ 15% – 113.579 vizitatori.

Cars & Coffee

Intalnirile clasice se pare ca in continuare se dovedesc a fi cele mai eficiente, programe de tip open-air Cars&Coffee au sustinut major activitatea pe anul 2020. Au fost anulate concertele de vara, cinema-ul in aer liber sau alte concerte planificate impreuna cu opera din Stuttgart.

vezi si … Concept VW – roboti mobili de incarcare

Online-ul reprezinta si a reprezentat si aici marea provocare, multe din activitati fiind transpuse in virtual, chiar si in acest moment pe fondul pandemiei Muzeul este inchis.

via media daimler

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *