Volkswagen Passat primeste o editie limitata la Geneva, Variant 4Motion R-Line Edition

Una din noutatile cu care constructorul german din Wolfsburg vine la Geneva anul acesta, este editia limitata de Passat Variant R-line Edition.

Aceasta Editie speciala, va fi construita in doar 2000 de unitati si prezinta modificari stilistice minore si dotari de top.

Optic, cel putin din pozele prezentate de curand de catre VW, modelul arata in primul rand foarte barbatesc ceea ce si face sa para o masinarie foarte serioasa. Culoarea disponibila se numeste “Moonstone Grey”. De apreciat ca la aceasta editie limitata s-a renuntat la elementele cromate, lucitoare, caracteristice de altfel acestui model in versiunile de echipare standard.

Negrul predomina in elementele de caroserie de tipul grilelor, calandrului, oglinzilor laterale si a plafonului. Jantele de 19 inch sunt tipul “Pretoria” si ele in acelasi ton de negru.

Interiorul este si el dominat tot de culoarea neagra, iar logo-ul R-Line iti aminteste in orice moment cam in ce liga joci. Dotarile si sistemele existente reprezinta elemente care fac diferenta fata de modelul de serie. Iata mai jos lista dotarilor speciale:

  • Digital Cockpit – asa se numeste sistemul care gestioneaza instrumentele de bord (digitale) si ecranul de 9.2 inch central cu navigatia Discover Pro cu
  • start screen R-Line si suport pentru card sim (eSim).
  • Travel Assist, in premiera pentru Passat si probabil nu numai, VW instaleaza un sistem pseudo-autonom. Travel Assist controleaza, directia, sistemul de franare, acceleratia, tot ce trebuie e ca soferul sa tina mainile pe volan asta, fiind una din constrangerile de baza. Confirmarea prezentei soferului, se bazeaza pe tapiteria de volan capacitiva care simte cea mai mica atingere. Datele de intrare le obtine prin intermediul sistemului Front Assist – pedestrian monitoring System, Park Assist, Side Assist – lane changing system si ACC – sistemul adaptiv de mentinere a distantei fata de masina din fata.
  • IQ.Light LED Matrix headlight system
  • Area view camera system
  • DCC adaptive damper control system

Pentru comenzi disponibilitatea va fi din luna mai, motorizarile disponibile vor fi pe diesel 2.0 BiTDI de 240cp si pe benzina 2.0 TSI de 272 CP.

via vw media

2354total visits,6visits today

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *