Transformarea GM

Pe fondul schimbarii de directie in materie de tehnologie in domeniul automotive, General Motors, anunta restructurari masive de personal si inchiderea unor facilitati de productie.

logo_gm

Analiza presupune renuntarea la unele modele actuale, Cadillac CT6, Cadillac XTS, Chevrolet Cruze, Chevrolet Impala, Chevrolet Volt si Buick LaCrosse vor fi scoase din productie incepand cu 2019. In consecinta, fabricile din Lordstown – Lordstown Assembly si Detroit – Hamtramck Assembly din USA vor fi oprite. In Canada, Ontario va fi inchisa Oshawa Assembly. Pentru uzinele de motoare ale Gm din Maryland si Michigan nu se va mai aloca nici un proiect, ramanand astfel in asteptare.

Dimensiunea restructurarilor de personal se anunta a fi in jurul a 15.000 de angajati, aici intrand aproximativ 25% din personalul de tip management.

Speram ca se vor intampla lucruri bune cu GM, avand in vedere ca se asteapta economii de aproximativ 6 miliarde de dolari, plus veniturile din vanzarea operatiunilor pe Europa a Opel si Vauxhall, plus cresterea de 6.5% raportata pe trimestrul a 3 lea din 2018.

Directionarea noilor bugete vor fi in directia dezvoltarii noilor tehnologii in materie de sistemele de propulsie electrica si rulare autonoma.

via Gm Media.

1173total visits,3visits today

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *