Tesla elimina din oferta versiunile de 75 Kwh pentru Model S si Model X

Intr-un mare efort de a aduce compania pe linia de profitabilitate, TESLA, anunta inca de la inceputul anului anumite masuri care vor include chiar si restructurari de personal si chiar renuntare la unele versiuni de modele.

Tesla Model S

Dupa eliminarea din portofoliul companiei, a versiunii de 75 Kwh pentru Model S si Model X, TESLA a renuntat la 7% din personalul de productie, logistica, vanzari si vor renunta la un schimb pentru modelele amintite la uzina de la Fremont.
Restructurarile din ianuarie 2019 survin dupa cele din Iunie 2018, atunci cand aproximativ 9% din personal a fost disponibilizat, la acel moment ELON MUSK, declara – “Luam o decizie grea acum, astfel incat sa nu mai fim nevoiti sa facem acest lucru pe viitor”.

Chiar daca sunt voci care vorbesc despre renuntarea completa pentru S si X, reprezentantii TESLA dezmint aceasta informatie, purtatorul de cuvant al companiei a decalarat. “Nu mai primim comenzi pentru modelul de 75KWh pentru Model S si Model X pentru a face o diferentiere in oferta fata de Model 3. In consecinta am redus orele de productie pentru aceste doua modele. Nu sunt planuri de a le elimina din oferta.”

Toate actiunile sunt facute in ideea eficientizarii proceselor de fabricatie, liniile de productie supertehnologizate compenseaza fara probleme recentele restructurari de personal. Tot in ideea asta, americanii si-au permis aceste decizii indraznete, dat fiind livrarile de aproximativ 3000 de unitati pe saptamana catre piata Europeana, care vor incepe din luna februarie 2019.

via CNBC

via TESLA

1230total visits,5visits today

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *