Noul Renault Clio, design modern, interior Smart Cockpit cu ecran vertical de 9.3 inch si ceasuri de bord digitale.

Mesajul lansarii noului Clio, devine si mai interesant, in contextul in care Jato Dynamics, publica un top 25, al celor mai bine vandute modele in Europa pe 2018.

O mandrie foarte mare pentru constructorul francez, o reprezinta acest Clio care devine conform statisticilor al doilea cel mai bine vandut model din Europa overall dar la clasa lui devine campion cu nu mai putin de 336.268 unitati vandute, crestere de 2% fata de anul anterior.

Intra devar vechea generatie se pare ca a placut, s-a dovedit si destul de fiabil si iata ca rezultatele s-au vazut. Nu avem o statistica pe variante de caroserie, dar poate ca a contat diversitatea lui clio si la acest capitol.

Noul model

Revenind la noul model, din poze, din prezentarile constructorului, continua linia initiata pe modelele deja in serie ale constructorului, farurile led (pe toate echiparile) in forma de c si grila frontala mare.

Din lateral, modelul capata o forma clara placuta privirii, ce te duce cu gandul la un corp bine proportional cu o linie fluida si distincta. Spatele restilizat si el in aceleasi tendinte moderne.

Interiorul

Interiorul se remarca prin noul concept lansat de Renault si anume Smart Cockpit. In principiu totul este construit in jurul ecranului multimedia pozitionat vertical aflat in centrul consolei centrale. Are o diagonala de 9.3 inch, se bazeaza pe sistemul Easy Link al Renaultului si controleaza toate sistemele inclusiv prin setarile Multisense.

Ceasurile de bord sunt si ele inlocuite tot cu un display TFT, cu posibilitatea de optiune intre 7 inch si 10 inch functie de echipare, varianta mai mare include si optiunea de GPS.

Opt variante de interioare vor fi disponibile cu diverse culori si diverse stadii de calitate, Renault promite scaune cu un suport superior, o plansa de bord pe cat de moderna pe atat de utila si functionala si nu in ultimul rand o consola centrala mai inalta.

Revin cu mai multe detalii.

via Renault.

1221total visits,5visits today

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *