Noua Mazda 3

Mazda 3, noua generatie a fost prezentata la Salonul Auto de la Los Angeles 2018.

Noul proiect Mazda 3, promoveaza maturitatea designului KODO, un exemplu al esteticii japoneze si noua platforma SkyActive Vehicle Architecture, platforma foarte laudata in materie de dinamica.
Variantele de caroserie sunt hatchback si sedan, cu personalitati diferite, prima dintre ele evidentiind dinamica modelului, pe cand sedanul merge pe ideea elegantei.

Interiorul este caracterizat prin simplitate, tocmai pentru sporirea confortului conform declaratiilor producatorului. Se merge o o pozitie usor “afundata” in interiorul vehiculului, toate comenzile, ajustarile, butoanele, fiind pozitionate “fix” in raza de actiune a utilizatorului.

Motorizarile. Nu sunt foarte multe informatii referitor la propulsoare, stirea cea mai importanta este legat de SkyActiv – X, motorizarea pe benzina ce inglobeaza si tehnologia de aprindere prin compresie. Restul motorarelor sunt SkyActiv – G, 1.5, 2.0 si 2.5 litri in functie de piata de destinatie, dieselul de 1.8 litri SkyActiv – D si ele fara informatii suplimentare.

01_All-New-Mazda3_5HB_EXT 06_All-New-Mazda3_5HB_EXT 21_All-New-Mazda3_SDN_EXT 22_All-Ne-Mazda3_SDN_EXT32_All-New-Mazda3_INT_COCKPIT_White
37_All-New-Mazda3_Technical_SKYACTIV-X_Front 40_All-New-Mazda3_Technical_Chassis mazda3

via Mazda Press

1486total visits,9visits today

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *