Marele premiu al Chinei 2019, grand prix-ul cu numarul 1000.

Calificarile au fost dominate de cei de la Mercedes, Bottas pleaca din pole urmat de Hamilton. Ferrari urmeaza pe linia 2, cu Vettel si Leclerc. Linia 3 Red Bull, iar pe linia a 4 a sunt cei de la Renault.

Grila este formata la Shanghai pentru startul cu numarul 1000 din Formula 1. Pilotii pleaca in turul de formare. Verstappen greseste in turul de formare si reuseste intr-un viraj foarte strans sa se rasuceasca. La fel si Robert Kubica. Temperatura scazuta a pistei face ca problemele de aderenta sa apara chiar din turul de formare.

Start cu numarul 1000 in formula 1.

Mercedes pleaca foarte bine, Hamilton il depaseste pe Bottas, Leclerc trece de Vettel iar Verstappen deja in siajul lui Vettle. Incident intre Kvyat Norris si Carlos Sainz.

Turul 3 DRS Enabled.

Turul 6. Daniil Kvyat intr-o confruntare directa cu Stroll, iese usor in decor. De asemenea a fost anuntat penalizarea pentru rus, referitor la incidentul cu cei de la Mclaren.

Turul 7. Hamilton. Bottas. Leclerc. Vettel. Verstappen. Gasly. Riccardo. Perez. Hulkenberg. Raikkonen. Grosjean. Magnussen. Stroll. Knyat. Albon. Giovinazzi. Russell. Kubica. Sainz. Norris.

Turul 8. Giovianzzi pit stop.

Turul 9. Intre Leclerc si Vettel ecart de 0.6s. De asemenea Verstappen este la aproximativ 2s de Vettel. Hamilton s-a distantat la mai mult de 3 secunde fata de Bottas.

Turul 10. Destul de mare presiunea pe cei de la Ferrari, mai ales pe Vettel, aici in china el fiind considerat pilot principal. Foarte mari presiuni si pe Mattia Binotto. Pilotii Ferrari invitati sa forteze, se pare ca vor fi ordine de echipa. Lui Leclerc i se cere sa il lase pe Vettel sa il depaseasca.

Turul 11. Vettel trece de Leclerc. Raikkonen trecede Niko Hulkenberg si ajunge pe locul 9.

Turul 12. Hamilton –> Bottas 3.8 s. Leclerc –> Verstappen 2.3s.

Turul 14. Hamilton forteaza creste ecartul fata de Bottas. Leclerc foarte rapid, Vettel greseste usor in primul viraj. Ecart Vettel –> Leclercc 1.1s.

Turul 15. Hamilton. Bottas. Vettel. Leclerc. Verstappen. Gasly. Ricciardo. Perez. Raikkonen. Stroll. Albon. Russell. Kvyat. Grosjean. Hulkenberg. Magnussen. Giovinazzi. Kubica. Sainz. Norris.

Turul 16. Leclerc este cel care pune presiune pe achipa de data aceasta. Sustine ca este mai rapid decat Vettel. Vettel face mici greseli din cauza presiunii pe care o face Leclerc asupra lui.

Turul 17. Max Verstappen vine la 1.7s fata de Leclerc. Vettel creste ecartul fata de Leclerc la aproximativ 1.5s.

Turul 18. Hulkenberg opreste la boxe. Se pare ca este abandon. Vestappen pit stop. Olandezul revine pe pista chiar in fata lui Raikkonen. Lando Norriss probleme la aripa fata.

Turul 19. Echipa Ferrari se pregateste sa il primeasca pe Vettel la boxe. Vettel pit stop. Revine pe circuit in fata lui Verstappen. Ricciardo pit. Duel intre Vettel si Verstappen.

Turul 20. Spectacol intre Vettel si Verstappen. Vettel usor prea larg in primul viraj. Duelul continua. Cei doi pe pneuri hard.

Turul 21. Vettel fastest lap. Perez, Stroll pit. Echipa Mercedes se pregateste de sosirea pilotilor la pituri.

Turul 22. Bottas pit stop. Leclerc trece pe 2 in felul asta. Bottas iese pe 3. Pneuri hard. Vettel se distanteaza usor de Verstappen. Hamilton pit stop.

Turul 23. Hamilton revine pe prima pozitie. Bottas locul 2 la 2 secunde ecart. Leclerc pit si revine pe 5 in spatele lui Verstappen si in fata lui Raikkonen. Gasly trece si el de Raikkonen.

Turul 24. Bottas fastest lap 1.36.690. Ecart Hamilton –> Bottas 1.5s.

Turul 25. 1.36.558 fastest lap Bottas.

Turul 26. Ecart Bottas –> Vettel aproximativ 7.5s. Vettel –> Verstappen 3.6 s. Verstappen –> Leclerc- 9.4s. Raikkonen pit. Kvyat pit.

Turul 27. Raikkonen trece de Magnussen si ajunge pe 10.

Turul 28. Duel interesant intre Giovinazzi si Stroll – 13 –> 14. Stroll trece de Giovinazzi cu ajutorul DRS. Hamilton –> Bottas aproximativ 3s.

Turul 29. Kimi trece de Grosjean. Avem aici un mic duel continuat.

Turul 30. Leclerc scade ecartul fata de Verstappen.

Turul 33. Hamilton. Bottas. Vettel. Verstappen. Leclerc. Gasly. Ricciardo. Perez. Raikkonen. Grosjean. Albon. Stroll. Magnussen. Sainz. Giovinazzi. Russell. Kvyat. Norris. Kubica.

Turul 34. Leclerc contact vizual consistent cu Verstappen.

Turul 35. Magnussen pit. Verstappen pit. Leclerc trece pe 4 la 12 s fata de Vettel. Verstappen revin pe 5 in spatele lui Leclerc. Vettel pit.

Turul 36. Vettel revine pe circuit pe locul 4 in spatele lui Leclerc si in fata lui Verstappen. Hamilton pit. Bottas pit imediat dupa Hamilton.

Turul 37. Hamilton revine tot pe prima pozitie. Leclerc pe 2. Bottas revine pe 3.

Turul 38. Vettel 1.34.836 fastest lap. Vettel la 5s fata de Bottas. Bottas la 0.5 s fata de Leclerc.

Turul 39. Duel Leclerc si Bottas. Leclerc joaca excelent rolul de locotenent pentru Vettel. Bottas trece de Leclerc.

Turul 40. Hamilton – Bottas 6.2 s.

Turul 41. Bottas – Leclerc – 2.3 s. Leclerc – Vettel – 1.7s. Vettel – Verstappen – 11s.

Turul 42. Hamilton. Bottas. Leclerc. Vettel. Verstappen. Gasly. Ricciardo. Perez. Raikkonen. Albon. Stroll. Grosjean. Magnussen. Giovinazzi. Sainz. Kvyat. Russell. Kubica. Norris. Vettel trece de Leclerc. Vettel pe 3. Leclerc pit. Hulkenberg pit si abandon.

Turul 43. Leclerc revine pe circuit pe 5 la 14 s fata de Verstappen.

Turul 44. Bottas –> Vettel 3.5s. Vettel mai rapid.

Turul 45. Duel Perez –> Raikkonen.

Turul 46. Verstappen –> Leclerc – 12.6s. Bottas –> Vettel – 4.3s. Perez –> Raikkonen – 0.8s.

Turul 49. Hamilton –> Bottas – 7s. Bottas –> Vettel – 5.3s. Vettel –> Verstappen – 11s. Verstappen –> Leclerc – 10s. Leclerc –> Gasly – 28s.

Turul 53. Norris pit si abandon.

Turul 54. Gasly pit. Revine pe aceasi pozitie in fata lui Ricciardo.

Turul 55. Duel Albon – Grosjean. Albon .upta pentru ultimul punct. Albon a plecat de la linia boxelor avand o avarie in FP.

Turul 56 – ultimul tur. Gasly fastest lap.Final de cursa. Hamilton – 1. Bottas – 2. Vettel – 3.

Clasamentul la general.

via equipegordini.ga, formula1.com

7108total visits,5visits today

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *