Ford Transit Custom PHEV

Ford Europa, in parteneriat cu administratia orasului Koln, propune un parteneriat pe baza utilizarii a 10 Transit Custom plug in hybrid, in vederea cresterii calitatii aerului din marile centre urbane.
Programul presupune utilizarea in regim absolut normal, a acestor modele, de catre AWB Abfallwirtschaftsbetriebe Köln (Compania de management a deseurilor), Cologne Bonn Airport, Häfen und Güterverkehr Köln (Aeroportul si Compania de Signalistica), Kölner Verkehrsbetriebe (Compania de trasport in comun) si RheinEnergie (Compania regionala de distributie a energiei). Pentru fiecare din companiile mai sus amintite sunt alocate cate 2 modele de Plug In Hybrid Transit Custom pe o perioada de 12 luni, asta fiind un prim pas in acest demers, Londra si Valencia fiind si ele “vizate” de acest program.
Modelul propune un sistem hybrid care promoveaza o utilizare de zi cu zi cu zero emisii, autonomia sistemului anuntata de producator fiind undeva peste 50 de km. “Backup-ul” sistemului este sustinut de motorul termic 1.0 Ecoboost, care poate incarca setul de acumulatori (litiu – 14 kwh) si sa asigure in felul acesta un range de 500 km.

Ford reprezinta constructorul cu cele mai mari vanzari in zona vehiculelor comerciale din Europa, Octombrie 2018 fiind cea mai buna luna Octombrie din 1993, in acest sens. Modelul Transit Custom PHEV, a fost prezentat la IAA Commercial Vehicles, Hanovra din septembrie 2018, a doua jumatate a anului 2019 fiind estimarea de lansare oficiala.

transit_custom_phev

via Ford.

1142total visits,1visits today

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *