Demisia lui Carlos Ghosn!!!

Sunt din ce in ce mai multe voci care sustin ca demisia din toate posturile detinute este pasul moral pe care Carlos Ghosn ar trebui sa il faca, indiferent de decizia juridica care va fi luata de procurorii niponi.

Acuzat de subevaluarea veniturilor de la compania Nissan, acesta se pare, conform declaratiilor de presa facute de constructorul nipon, ar fi utilizat practici neconventionale in vederea folosirii din veniturile companiei in scopuri personale. In aceasi speta se pare ca este implicat si Greg Kelly membru in consiliul de conducere al Nissan.

Carlos Ghosn a intervenit la Nissan intr-un moment dificil din punct de vedere financiar, el fiind de fapt salvatorul brandului, in urma parteneriatului cu Renault. CEO al aliantei Renault – Nissan – Mitsubishi, acesta este considerat unul dintre cei mai apreciati si respectati lideri ai industriei auto.

Datsun Launch 7/15/2013 Delhi, India

Franta urmareste indeaproape evenimentul, chiar prin vocea presedintelui Macron, fiind direct interesat – statul francez este actionar Renault, asigurand de tot sprijinul guvernului atat constructorul cat si angajatii.

via Reuters

foto Wikipedia

1946total visits,4visits today

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *